i love you

Jag gillar det här klippet. Kleerup och theoneandonly Lykke Li halvflimmrigt i webcam, på en säng, med orginalet i bakgrunden. Bohemsk miljö, inspirerande människor och grymt bra musik. Ungefär som de bästa bitarna ur mitt liv. Det här var ett lättare sätt att delge de stunderna med er.
 


Föresten måste jag ju berätta om min header! den föreställer jag som visar vad jag går för på malmskillnadsgatan. Extremt bäst! men jag lovar, jag tänkte inte på vilken gata jag befann mig på.

cocococococo


Den ska man ju lätt se. Kan inte sluta kolla på trailern.

Stoppa pressarna!

Som ni märker har jag världens bästa nya design. Så nu blir jag lite mer taggad på att blogga! Malin är bästastebästa!

pralin

Jag tog ett bad och smörjde in mig med coconut body butter. Nu luktar jag som en efterrätt. Vågar inte gå ut för någon kanske käkar upp mig. Mitt röd hår påminner otäckt mycket om ett körsbär på toppen, och jag har ett starkt sug efter puffiga gräddbakelse-klänningar. Mamma, vad händer med mig?

like totally

So I'm like having mycket att do now.
Massa strange dances som ska in to my hjärna.
A lot av skola me don't pallar.

pour myself a coup of ambition

Dagens låt!


Och ja, jag älskar Dolly Parton!

dödendö en plågsam död

Skulle fixa designen själv utan min grafiska designer. Självklart gick inte det och min header dog. Men den har varit död på så många webbläsare så länge nu så jag orkar faktiskt inte bry mig just nu. Står ni ut ett litetlitet tag?









Malin, om du har tråkigt någon dag får du gärna göra något coolt. Du får fria händer.

Day.

Dagens låt.
 

Jag älskar att jag har vänner som är så lika men ändå olika, som man kan diskutera religon, musik och politik med. Världen behöver djupa konversationer också.

seethrough

Dricker mjölk, tittar på regnet, är halvblöt i håret, lyssnar på poetisk musik, spontandansar ibland, iklädd bh och byxor, längtar efter fjädrar, underbar kväll.

Night

Kvällens låt.


Såå vackert. Lyssna. Bara... Gör det.

the end of an era

Någon plattade mitt hår. Hon hade dött om hon sett mig för ett år sedan. Vet inte om jag gillar't än. Tror det.

they forget my name

Du vill bli ihågkommen. Det är ett faktum, och jag kanske inte ens känner dig.
Jag vill också bli ihågkommen.
Men jag har kommit på att jag nte behöver bli som  Jackson, Da Vinci och grabbarna. Det räcker med att jag förändrar något. Gör så att något blir på ett särskilt sätt så att människor tänker att "Vad coolt att det är så!" eller "Varför är det så?" eller att "Det är så.".
Jag kan bli som en av mina största kärlekar. Teater.
Ett manus kanske sparas, men föreställningen kommer inte tillbaka.
Däremot förändrar den framtida framtida pjäser. Och den inspiererar och provocerar hjärnor så att de kanske skapar något. En förändring till synes utan ursprung.
Så vill jag bli.



Jag vill gärna vara ett fotografi.
Ni vet.

Ett sådant som någon undrar över om 140 år.l


..

Det har varit massa släktkalas de senaste dagarna. De flesta var dock inte under särskillt trevliga omständigheter... Men jag har haft klänning och kjol mer än byxor, och det är ändå rätt bra.

Tack gud för tonåren.

Idag klättrade jag i vårat körbärsträd och åt direkt från grenen iklädd morgonrock. Då gick det förbi två tjejer på ca 11 år och fnissade. Då tänkte jag att de har aldrig ätit körsbär direkt från grenen iklädd morgonrock. Jag längtar inte tillbaka till den åldern.

MAGIC

Man äter körsbär och ser ut som en vampyr och badar och äter och glamourar sig och flummar och badar lite till och spontansjunger och äter och kramas och gråter lite och åker hem. <3 Grymt bra dag!
Och jag träffar mina vänner aldelles för sällan.

Och glöm inte att Amanda gillar att bita folk och att the spaceworms i hennes pool gillar the magic! Watch out!

Fåfängan når naglarna...

Något är annorlunda mot vad det brukar....

Ni som känner mig väl bör upptäcka två fel (fast numera är det inte fel, utan rätt!)... 1. Jag börjar bli långhårig, vi kör ju på den banan nu. 2. JAG HAR MANIKYR!!!!!! Fin manikyr tillochmed! Inte gamla vanliga naturella/flagande färgen! Det har anlrig hänt förut!

OMG, vad händer med mig? Dessutom har jag, som aldrig riktigt förstått det där med fina underkläder fått ett starkt sug efter sådanna... Nu blir det shopping.... Det måste vara något i luften alltså!

Kollakollakolla! PEDIKYR!

Jag gillar att ta kort på mina fötter med webcam.





Roligare än så blir det inte just nu.

RSS 2.0