mjao

Jag dör lite på den här bilden.
Den här med. Fast inte alls lite mycket.

Jag kommer bli fattig när jag blir stor.

Jag är förälskad. I Fifth Avenue Shoe Repair:s vårkollektion:
Den här är den finaste!!!
Men den här skulle man ju inte heller banga på.
Jag är ju inte den som gillar killar som är mer fashionabla än jag själv, särskillt inte om de har en lite kvinnlig aspekt, men skulle den här killen komma fram och be om mitt nummer skulle jag ändå ge honom det utan att blinka!
Den här klänningen ingår inte i vårkollektionen, utan är designad i samarbete med NK. Den innehåller 100 meter tyll, bara det är väl en anledning är köpa den??

insvept

Jag tror jag håller på att bli sjuk och vill mest bara att det ska regna så att jag kan krypa ihop och sticka på min gigantiska halsduk när det smattrar. Men idag var jag i staden och det var ändå sjukt vackert. Bilder kommer när det kommer. Nu ska jag äta vitlök och komma på något att blogga om som innehåller faktiska åsikter. Jag har en asbra plan!

Jag vill bli den första att länka till den här.

För visst är den ett mästerverk!? Magisk!

Utkast: Igår var ...

Igår var jag på fest. Jag som aldrig är på fest. Det var bajsfint.

väderbiten

Det har inte uppdaterats för jag jobbat 9 to 5... Eller egentligen 8 to 6 då.
Men det börjar bli kallt och skönt och fint ute och de första gula bladen har kommit på mina grannars plommonträd och det finns äpplen i våran trädgård och man kan ha höstkläder och hinner gå igenom hela garberoben under hösten och det är mysigt att vara inne och dricka the när det regnar. Hösten är den bästa årstiden. Så istället för att skriva ett inlägg om hur fantastisk hösten är tänkte jag njuta av den idag. Hoppas att ni har överseende med detta.
Kärlek!

RSS 2.0