Var sak på sin plats.

Varje morgon vaknar jag av att min klock-lampa börjar lysa. Jag virider på mig tills den börjar låta som en förjävligt ful skog. Då går jag upp. Jag sveper in mig i en stickig filt (gosig morgonrock står på önskelistan!!) och går ner och gör första bästa frukost (Oftast fil) jag gnäller lite för min far medans jag äter och bläddrar igenom kulturdelen. Jag tål inte allvarliga nyheter på morgonen.Sen går jag på damrummet. Alltsom oftast passar jag även på att ta mig en tupplur. På väg mot mitt rum går jag tillbaka genom köket och stannar för att diskutera dagens händelser med far eller mor. Sen kommer det verkliga uppvaknandet - välja dagens outfit! Att klä på sig är för mig i principsom att avgöra dagens öde. Har jag fina kläder blir det en bra dag. Dock blir det ändå så att är jag extra trött har jag inte världens bästa omdöme så det spelar egentligen ingen roll. Men iallafall. Sen skyndar jag mig att sno badrummet innan min mor, fixar håret länge och sminkar mig snabbt. Packar allt jag glömt att packa, sölar lite och springer till bussen. Rutiner.

När jag blir stor ska jag bara ha roliga rutiner. Äta frukt-ost och göra kul grejor. Ingen stress.

En fräsig lista!

Den ultimata drömkillen.......

... Gillar - Nej, äääääääääääääälskar - mig.
... Ser ut som vad-han-nu-heter-som-alla-tonåringa-tjejer-på-jorden-tycker-är-så-jäkla-snygg-i-Twilight.
... Har stil.
... Är indie.
... Lyssnar på indie och jazz och... Min musik helt enkelt!
... Är snäll.
... Är lång.
... Är rolig på samma sätt som Malin är rolig.
... Skriver fräcka melodier som jag kan få sjunga på.
... Brinner för något.
... Har självinsikt.
... Kan skratta åt sig själv.
... Är förstående.
... Har många fina åsikter som han står för.
... Bangar inte på mina galna idéer.
... Är singel nu men inte alltför länge till.
... Är lagom känslig.
... Är spontan.
... Kan hålla kul dialoger.
... Bor inte alltför långt bort och kan tänka sig att byta skola mitt i terminen. ( Han sjunger så bra så han kommer in direkt utan antagningsprov. Bara sjunga en truddelutt för någon lärare-klappat och klart! )

Klänningar

The kalasklänning:


blablabla

blablabla

Den här klänningen var nog jordens största impulsköp. Blev lite kär. Är lite kär... Den får mig att känna mig som Alice i Underlandet och jag älskar den. Det är min födelsedagsklänning. Den är dock jättejättejätte oanvändbar så det kanske blir Tradera för den....................................... Dessutom är den nog inte så Ester. BESLUTSÅNGEST! Har bestämt mig för att behålla den tills efter min födelsedag så får vi se sen.

VAD TYCKER NI SKA HÄNDA MED DEN?









The Glamourklänning:

blablablabla

krage

Det syns inte på bilderna men det är alltså en långklänning. Den här kommer dock inte hamna på Tradera på längelänge! I löv it! När den är på och pimpad är den om möjligt ännu ballare... Känner mig kool!




Idag har jag fixat i mitt rum. Det blir fint. Skulle kunna visa för er men har nog bestämt mig för att skita i det tills allting är klart... Så får ni ngt att längta till. På bilderna får ni iaf en sneakpeak på mitt golv, alltid ngt!

Barnkalas i Myrstacken.

Igår var det lördag. Lördag är en dag då det ska vara fest och färggrannt finklädda flickor. Det var det inte, men det var fest ändå.

Dagen börjades med fika (som är världens näst bästa ord efter kalas) med en vän som bor i huset intill. Sen gåade vi i våran förort under en pratig timme innan det var dags för mig att fly brottsplatsen och orientera mig till nästa fest.

Ett A ett G - www.baraminlillablogg.blogspot.com - och en Ester (aka. Mo, Wall-E och Eva) hade fecke i Ropsten, i världens bästa Myrstack. Det provades gula kavajer och Arielklänningar, Musse Pigg var finast av alla djur. Kom hem i sällskap av underbart söta tekoppar med tillhörande fat, en fantastisk bok "Hundra år med svenska dagbladet i tidningssidor" samt två totalt oanvändbara men ack så fina klänningar. Den ena ska bäras när jag vill vara en glamourig vampyr och den andra när jag går på kalas. Grön sammet. (Bilder kommer.)

Avslutningsvis blidde det barnkalas hemma hoss Artur. Drömmde oss bort till Sydafrika. Wii+boxning+chips+sällskap. I am in heaven.

Väldans bra Lördag enligt mig. Kalasbra.

Jag ska bli musikalartist.

Så började skolan igen. Och plötsligt kom man på att man inte kommer vara tretton år, ung och dum föralltid.

Jag ska bli musikalartist.

Så. Nu är det sagt. Det tar alltid ett tag innan folk tar det på allvar. Man får säga det några gånger för att de ska fatta att det är allvar.

Jag ska bli musikalartist. Jag ska bli musikalartist. Jag ska bli musikalartist. Jag ska bli musikalartist. Jag ska bli musikalartist. Jag ska bli musikalartist. Jag ska bli musikalartist. Jag ska bli musikalartist. Jag ska bli musikalartist. Jag ska bli musikalartist. Jag ska bli musikalartist. Jag ska bli musikalartist. Jag ska bli musikalartist.

Fattar ni nu?

Jag måst jobba mer än vad jag gör nu för att nå dit. Men jag kan det vet jag.

Jag ska bli musikalartist.




Jag tänker inte be om ursäkt för att jag inte skriver längre. Ni vill inte läsa om vad jag gör på mattelektionerna.

Paparazzi

Gott nytt år kom, såg och segrade. Hade en underbar kväll med MalenMalin men det var ju väntat. Laddar upp några av våra badrums-paparazzi-bilder här. Halva anledningen är att de är de ända bilderna jag har, resten är filmer, halva anledningen att jag vill showa mina smexiga lösögonfransar (som ändå intesyns på bilderna, men iaf). rtyhrtlösögonfranssak2lösögonfranssaksdfg sertrtyhbhkmip Jag vet att Malin inte blir glad när jag laddar upp den här bilden men jag kände att jag måste representera henne här på något sätt. Dessutom vet jag också att alla andra kommer tycka att hon är skitsnygg och be mig att langa nummer, så det jämnar ut sig. Malin är singel och hetro för alla er som undrar. (So's me, skillnaden är bara att ingen undrar)

Nu är vi taggade på 2009, det kommer bli året då det blev som jag ville!


RSS 2.0