ALL BY MYSE-E-ELF... DON'T WANNA LIVE........

Idag gjorde jag något mycket underligt och lite läskigt, men samtidigt rätt skönt. Jag åkte in till stan, vandrade runt och fikade med mig själv. Bara mig själv....! Det var trevligt och man kunde gå runt på Beyond Retro och Urban Outfitters hur länge man ville utan att behöva ta hänsyn till någon annan. Och så fick jag tid att tänka över en Mango-Kardemumma-Lassi på HurryCurry. Samtidigt var det lite läskigt. Jag blev ju så tyst. Jag pratar ju annars typ 27 timmar om dygnet. Blev överlycklig när jag fick prata med tjejen i kassan. Typ desperat men ändå.
Något måste man ju göra för att komma ut och få lite frisk luft.

Rulit.

Fecke!

Igår åtades det galletes i en by mitt i Sthlm och så blev det wildandcrazygirlsnightat home.
Jag och en Malin diskuterade det vanliga. Killar och framtiden. Vi var vuxna och beställde kaffe. Ingen efterrätt - bara kaffe! Som motvikt tokdansade vi till gamla godingar när vi kom hem. Världens träningspass. Det ska lätt bli det nya Friskis.
Chokladfondue blev det också - så jäääääääääääääääääääääääääääääääääääääääkla gott!!!!!!!!!!! Choklad , grädde och frukt and we are in heaven. Sen blev det traditionsenligt (?) Briddan och lite SATC innan vi kröp till kojs.

Gaaaaaaaaaaaaah vad jag tycker om min Malin.

Jag har blivit med ojämnt lila naglar. Jag gillare.

Grafiskt.

Min privata webbdesigner och jag har tagit fram ett nytt grafiskt koncept till bloggen. Jag hoppas att det ska vara till belåtenhet. Jag är mycket nöjd. Nu kan jag ju lite mer själv också.

Såklart!

Igår var fina Fia här. Vi hade en trevlig söndag och tog en promenix till the one and only konsum för att köpa jäst, mandelmassa och grädde. Gissa vad det bakades sen?


Grädde på näsan.
Söt man kan va!?

Världens mest perfekta semla!
Detta är officiellt världens bästa semla! Alltid! Ända tills jag gör en ny. Typ om några timmar.

Uppifrån.
Mer semlor

Det är så fruktansvärt mysigt med hembakat. Grädde och smör in my heart forever and ever. Tack gud i himlen amen. Hmmf.... Kanske borde fasta lite också...? Nä.

Plocka upp minnen och stoppa i fickan.

Jag tänker ofta på foto. Att fotografera. Alla gillar att fotografera. GIllar man inte att fotografera så gillar man att bli fotograferad. Eller att titta på fotografier.

På senaste tiden har jag nästan känt mig lite pressad att fota. Eller filma. Typ spara mina minnen, så att någon annan kan ta del av mitt liv. Eller något. Missförstå mig rätt, det är bajskul att fota, med vår stora kamera så det blir automatiskt snyggt. Men den är päronens... Och filma är också kul men så svårt, För man vet ju liksom inta vart man ska börja, vad man ska filma. Det är liksom inte bara att börja, även fast det egentligen är det. Min fråga är:
Måste man dokumentera sitt liv?
Jag tror att jag tycker det...
Men HUR?
Om du vet så får du gärna skriva en kommentar.

Alla hjärtans dag (aka ADHD-dagen) spenderades på begravning. Kanske inte sådär jättekul, men lite fint symboliskt sådär. 


Min blogg har blivit en poetisk blogg. Men det är bara för att jag bara läser poetiska bloggar. Och dans/sång/musikalbloggar. En sån har jag ju också iofs.

Inget särskilt.

Ish vad jag inte tycker om när det inte händer någonting. Jag är hellre skitdeppad än såhär mittemellan. Dessutom har jag inget att säga till er. Boring. Skulle förvisso kunna skriva "Idag har jag haft matte, det gick bra. Sen hade jag engelska, det gick inte bra." Men det blir inte så kul, va? Om ni vill höra något särskilt om mig och mitt liv får ni gärna skriva. Annars hoppas jag att ni kan stå ut med denna bloggsvacka. Puss på er!

RSS 2.0