Orginalhårfärger i smyckesversion

manahmanah

Tänkte att jag skulle visa en av mina ypperliga julklappar. Trot' eller ej men detta lilla smycket är gjort av mitt egna hår, jag tycker att det är underbart! Dessutom är det gjort av en fin liten dalarnamänniska och sådana tackar man inte nej till. Det blir dessutom ännu finare när man vet att det är ofärgat hår, alltså orginalhårfärgen. Jag bär den tills den dag jag bestämmer mig för att sluta färga mitt hår (vilket aldrig kommer att ske) och ännu längre!

Naturligt resultat.

Igår var mys. Blev så fruktansvärt dåliga bilder bara så jag tänker inte lägga upp något här. Jag är nog den enda som inte kan ta mästerliga foton av Gabs, världens sötaste männiksa, hattägare och flerfaldigt anlitad baddräktsmodell. Det köpades några av de sista julklapparna och hårfärg, så nu ska jag bli intensivt röd med ett naturligt resultat (?). Vet inte var det ska sluta. Nu ska jag ta mig in till staden och åka skridskor i Kungsan med min Malin (www.malinsspokstad.blogg.se). Fika ingår självklart. Sen ikväll blire fecke med våra päron också, traditioner.

Glittrig frost på asfalten.

Jag gillar projekt. Det är något jag vill göra mer. Och det är ju så lätt egentligen, bara bestämma att NU gör jag såhär, och så gör man det. Behöver inte vara stora grejer egentligen. En av de sista skolveckorna körde jag "Projekt diet" som sedan  endast blev "Projekt orange mat", alltså att jag bara åt orange mat under en skolvecka (5 dagar). Det sprack på torsdagen men det var kul så länge det varade.
De där knäppa idéerna ger lite galet skimmer över min vardag. Glittrig frost på asfalten.

Därför startar jag NU projekt fotodagbok. Jag ska ha med lilla kameran överallt och ta foton, sedan välja den bilden som beskriver dagen bäst. (Sen så kommer det säkert ändå bli flera men whateva'.) Och ladda upp här såklart.


Kiss. Projekt blir dagens puss.

Dagens puss.

Dagens puss 8/12   får en       Kiss.

Oh you just have to love some improvised evening poetry...

Jaha. Vi skippar tjafset va? Första blogginlägget brukar alltid vara krystat till tusen. Och jag HATAR krystat.
Det var väldigt enkelt förövrigt. Lite knatter på tangentbordet och så hade man skapat en egen hörna i cyberspace. Det var ju inte så svårt.

Chokladtryffel är bland det godaste man kan äta. Speciellt när ens bästa vän (jag har en sådan) i hela världen har stuckigt till Hurghada i fjärran och man önskar att man hade längre hår. Tyvärr växer hår inte på träd. Hiho.

Något annat som önskas är juletid. Jag har nog aldrig kännt så här stark längtan efter julen i hela mitt liv. Dödligt mysigt.

Imorgon har Gabs med sig vapenlådan till skolan - Lisence to kill!

RSS 2.0