galen power

Visste ni att jag går i värsta powerskolan i århundradernas årskurs? Och vet ni att jag älskar när mitt hår står åt alla håll? Och vet ni att jag är världens rockstar som kan sjunga fett bra och studsa runt på scenen och vara skit bra och hoppa ner i knät på publiken? Och att alla åttor på Sollentuna Musikklasser äger så hårt så att jag vill bara krama om dem och skrika? Nu vet ni.
Jag sjunger alltså om någon missade det. Och man ser ju typ inget på slutet men när alla skriker, det är då jag hoppar ner i publiken.
Jag vet, jag äger!
Om ni också tycker det, då ska ni bara kolla in mina polare!!!!!

26y4u

Just nu sitter jag och tittar på olika klipp på miss lady Tyra Banks, som ju ofta kan vara lite överdriven och ofta får ta rätt mycket skit, men nu har hon faktiskt påverkat mig. Även om jag skäms lite för att säga det.
Hon har ju nyligen visat sitt riktiga hår, som är fäjbulöst och wynderfyl. Och så pratar hon om att inte skämmas för det som gör en unik och sitt utseende.
I femman skaffade jag lugg. Det var som om det gick upp ett ljus. Jag blev snyggare helt enkelt. Ända sen dess har jag haft komplex för min panna. När jag tittade på miss Banks greps jag av en stark lust att se mig själv utan luggen, och visa det för andra. Så här får ni världen, le forehead de Ester for the first time in what feels like AGES:
Kinda fab, rght?
Omg, I hear this swedish kiddo is showing her forehead to the world, omg, she looks kinda like an alien straight forward, but I kinda like it!
You wanna be on top?
Jag får ju typ mycket mer struktur på ansiktet utan luggen. Min käke ser lite kraftig ut (de bilderna får ni inte), men jag är ju ändå väääääärsta snygg!!
Vad tycker ni, lugg eller inte? Jag gillar ändå min lugg, den är söt. Särskilt när den har fått lite hårfärg i sig.

Besserwissern anfaller.

Jag har lärt mig att kontrollera besserwissern inom mig, men kanske inte alltid helt och fullt. Som häromdagen när jag läste blondinbellas blogg:
"Nej men det känns som om läpparna somnar lite, ni vet om fotar somnar men det försvinner rätt fort."
Ursäkta mig men jag trodde det hette fötter???? Nu *piiiiiip*.... Monstret har vaknat!!

you are my destino

Den här filmen har två legendariska, fantastiska, otroliga konstnärer samarbetat på i ett samarbete man aldrig skulle kunna drömma om, men det är magiskt. Salvador Dalí och Walt Disney presenterar Destino:
Jag älskar konst.

mon merle a perdu un plum

Livet är fint idag. För jag har varit med en fin vän och skrattat fint och det regnar fint.
Jag köpte något så otippat som en mössa. Det är fint att jag har på mig den.
Och fina multifärgade sockor, fint att ha på sig dem med. Fina Ingrid har likadana.
Och dricker fint te.
Och har levande ljus.
Och lyssnar på den här låten:
Och egentligen ska jag ju vara cool och inte visa filmen, bara låten, men det var så fruktansvärt vackra bilder så ni får den ändå. Nu ska jag äta mat.

RSS 2.0